Bouwplaatsbeveiliging

Door diefstal en vandalisme door ongewenste bezoekers, wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen. Vermissing en vernieling van bouwmaterialen en machines brengen (in)directe financiële schade teweeg. Ook lopen projecten veelal risico op vertraging.

Daarom is het noodzakelijk om bouwplaatsen te beveiligen om potentiële schade te voorkomen. Bijvoorbeeld door tijdelijk cameratoezicht van Spyke Security. Ook bij het beveiligen van bouwplaatsen streven wij een duidelijke visie op veiligheid na. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Het aanspreken van criminelen
Bij het beveiligen van bouwplaatsen met camerabeveiliging maakt Spyke Security gebruik van cameramasten welke zijn uitgerust met luidsprekers. Hiermee spreken onze centralisten dieven en vandalen onmiddellijk aan. Ongenode gasten staken in de regel direct hun bezigheden en verlaten het terrein wanneer zij live worden toegesproken. In het geval dat de hulpdiensten toch ter plaatse moeten komen, schakelen de centralisten van Spyke Security direct de juiste hulpdiensten in.

Tijdelijk cameratoezicht en cameramasten

  • 24/7 toezicht met slimme software
  • Het aansturen van hulpdiensten
  • Live toezicht rondes voor het opsporen van bijzonderheden
  • Rapportage op maat na een incident