Volg ons ook op:

Bouwplaatsbeveiliging

Door diefstal en vandalisme door ongewenste bezoekers, wordt jaarlijks voor tientallen miljoenen euro’s aan schade toegebracht aan bouwplaatsen. Vermissing en vernieling van bouwmaterialen en machines brengen (in)directe financiële schade teweeg. Ook lopen projecten veelal risico op vertraging.

Daarom is het noodzakelijk om bouwplaatsen te beveiligen om potentiële schade te voorkomen. Bijvoorbeeld door tijdelijk cameratoezicht van Spyke Security. Ook bij het beveiligen van bouwplaatsen streven wij een duidelijke visie op veiligheid na. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Video Analyse Software
Spyke Security is gespecialiseerd in het toepassen van video analyse software. Zonder live mee te hoeven kijken beoordeeld de software of er sprake is van verdachte omstandigheden (indringers, voertuigen). Zodra dat het geval is alarmeert de software de centralist in de Videotoezichtcentrale van Spyke Security. Die analyseert het beeld en onderneemt actie indien noodzakelijk. 

Het aanspreken van criminelen
Bij het beveiligen van bouwplaatsen met camerabeveiliging maakt Spyke Security gebruik van cameramasten welke zijn uitgerust met luidsprekers. Hiermee spreken onze centralisten dieven en vandalen onmiddellijk aan. Ongenode gasten staken in de regel direct hun bezigheden en verlaten het terrein wanneer zij live worden toegesproken. In het geval dat de hulpdiensten toch ter plaatse moeten komen, schakelen de centralisten van Spyke Security direct de juiste hulpdiensten in.

Beveiligingsplan

We zien nogal eens dat gedacht wordt dat het plaatsen van een cameramast wel voldoende is. Niets is minder waar. Samen met u wordt besproken wat de risico's zijn en hoe we die kunnen afdekken. Dat leidt tot een cameraplan waarbij de projecteringdeskundige CCTV  een plan ontwerpt. De offerte is gebaseerd op dit plan. U weet dus wat u krijgt en waar u voor betaald.

Groene stroom

CO2-uitstoot is meer en meer een belangrijk issue op de bouwplaats. Om die reden voorzien wij onze masten van zonnepanelen en accu's. 

Tijdelijk cameratoezicht en cameramasten samengevat:

  • 24/7 toezicht met video analyse software
  • Het aansturen van hulpdiensten
  • Live toezicht rondes voor het opsporen van bijzonderheden
  • Rapportage op maat na een incident
  • Verplaatsen van masten met uw project mee

Wilt u uw bouwplaats ook beveiligen om potentiële schade te voorkomen?

Spyke Security gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw terrein uitvoerig onder de loep te nemen! Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

camera toezicht spyke security alkmaar
© 2022 Spyke Security All rights reserved
Deelnemer live view: