Individueel cameratoezicht

Spyke Security doet er alles aan om uw bedrijf of woning zo goed mogelijk te beveiligen. Helaas ligt er altijd en overal gevaar op de loer, zoals brand of inbraak. Met onze diensten helpen wij u deze risico’s zoveel mogelijk te weren. Zo voelt u zich op uw gemak in uw huis of bedrijfspand.

Met ons cameratoezicht op basis van slimme software, worden indringers al gedetecteerd voordat zij het pand betreden. Daardoor grijpen wij vroegtijdig in. Wanneer we het ongewenste bezoek in dit vroege stadium aanspreken, nemen zij vrijwel altijd direct de benen. Maakt u in uw bedrijfspand of woning al gebruik van een camerasysteem? De toezichtcentrale van Spyke Security ondersteunt diverse soorten hardware.

De mogelijkheden van Spyke Security voor cameratoezicht bestaan uit:

  • Het installeren van diverse camerasystemen
  • Het detecteren van verdachte situaties
  • Live toezicht bij verdachte situaties en het aansturen van opvolging (politie en surveillancedienst)
  • Het doorsturen van camerabeelden naar de politiemeldkamer in het geval van calamiteiten
  • Gedetailleerde rapportage van alle incidenten en van de dagelijkse controle schoon, heel en veilig

Particuliere Alarm Centrale
Met ingang van 1 januari 2020 wordt Spyke Security een PAC (Particuliere Alarm Centrale). Particuliere alarm centrales houden 24 uur per dag toezicht. Hierdoor kunt u in de toekomst tevens uw brand- en inbraaksysteem koppelen aan de nieuwe centrale. Signalen die binnenkomen worden geregistreerd. Indien nodig worden deze opgevolgd door het inschakelen van veiligheidsdiensten, brandweer en politie of het inseinen van de eigenaar van de locatie. Door deze combinatie van signaleren, registratie en opvolging is er continu toezicht.