Archief

Corona maatregelen bij Spyke

20 maart, 2020 14:27 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Corona maatregelen bij Spyke

Helaas worden we allemaal geconfronteerd met de gevolgen van het corona virus. Ook Spyke voelt zich genoodzaakt, in het belang van onze klanten en werknemers, een aantal maatregelen te treffen.   Dit betekent dat wij voor de komende weken de volgende aanpassingen zullen doorvoeren:  ·         Wij zullen onze fysieke bezoeken tot een minimum beperken (uiteraard zijn wij telefonisch en per mail gewoon bereikbaar). Omdat een deel van ons personeel thuis werkt kan de telefonische bereikbaarheid minder zijn dan u van ons gewend bent. ·         Wij verzoeken onze relaties de bezoeken aan onze vestigingen tot een minimum te beperken. De toezichtcentrale is momenteel gesloten voor bezoek. ·         De openingstijden van ons kantoor blijven ongewijzigd en uiteraard blijven wij u hier onze service 24/7 dienst verlenen zoals u van ons gewend bent.  ·         Op basis van de officiële mededelingen en richtlijnen vanuit onze overheid en de RIVM zullen wij per dag bezien welke verdere aanpassingen noodzakelijk zijn en ons daaraan aanpassen. De toezichtcentrale van Spyke blijft zoals altijd 24/7 bereikbaar.

Bezoek Spyke op de Vakbeurs Facilitair 2020, stand J1

20 januari, 2020 15:36 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Bezoek Spyke op de Vakbeurs Facilitair 2020, stand J1

Ook dit jaar staat Spyke op de Vakbeurs Facilitair die van 29 tot en met 31 januari a.s. wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Wij laten hier onze oplossingen zien voor beveiliging en gebouwbeheer. Samen met onze partners Eagle Eye en Mobile Track tonen wij u een totaaloplossing. Schrijf u hier in voor een gratis toegangspas: http://bit.ly/2RloLH

Case Study Agent Vi

14 januari, 2020 10:08 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Case Study Agent Vi

Agent Vi, onze leverancier van intelligente software, heeft een speciale Case Study gemaakt waarin ze de voordelen van innoVi beschrijven. Volg deze link voor het artikel.

Uw inbraaksysteem nu ook bij Spyke!

25 september, 2019 11:52 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Uw inbraaksysteem nu ook bij Spyke!

Vanaf heden is het mogelijk om meldingen van uw inbraak- en brandsysteem ook binnen te laten komen bij de meldkamer van Spyke Security. Daarbij bieden wij onze klanten een interessante korting aan. Lees in deze nieuwsbrief wat dit voor u betekent. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen

CAO goed nageleefd door Spyke

9 augustus, 2019 10:25 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor CAO goed nageleefd door Spyke

Na een uitgebreid boekenonderzoek in het tweede kwartaal is geconstateerd dat Spyke de CAO voor de Particuliere Beveiliging goed naleeft. Altijd fijn om daar een bevestiging van te krijgen 😊.

Nieuwsbrief juli 2019

11 juli, 2019 13:37 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief juli 2019

De nieuwsbrief van juli 2019.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

7 december, 2018 12:08 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Van 23 tot en met 25 januari 2019 staat Spyke Security op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht.

Spyke ontvangt MVO-certificaat

16 november, 2018 12:50 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Spyke ontvangt MVO-certificaat

Duurzaam ondernemen moet niet alleen een reclameterm zijn maar daadwerkelijk ingevoerd in een bedrijf. Spyke Security ontving recent het MVO-Certificaat van de brancheorganisatie VEBON-NOVB.

Nieuwe bedrijfsauto Spyke

20 augustus, 2018 10:02 Gepubliceerd door Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe bedrijfsauto Spyke

De ICT-afdeling van Spyke Security kan weer fris en fruitig de weg op.