Volg ons ook op:

PG Security Systems kiest voor Spyke als toezichtcentrale voor de zorg

PG Security Systems is importeur van onder meer alarmeringssystemen voor de zorg. Voor hun nieuwe product ‘Zorg Totaal’ zocht zij een geschikte partij. We zijn trots op het feit dat de keuze op Spyke Security is gevallen!

Zorg Totaal is een personen alarmeringssysteem in huis voor een optimale veiligheid. Vanaf verschillende locaties in de woning maar ook daarbuiten kan te allen tijde een noodoproep worden gedaan. Een prachtig product dat er voor zorgt dat senioren of hulpbehoevenden langer thuis kunnen blijven wonen.

Het ‘Zorg Totaal’ product kan worden uitgerust met een mobiele GPS/ GSM.3G module, welke direct de locatie van de hulpbehoevende door kan geven aan de Zorgcentrale van Spyke Security. Hiermee werkt het systeem ook buitenshuis en wel tot drie meter nauwkeurig!

De voordelen van Zorg Totaal bestaan onder meer uit het directe contact 24 uur per dag, zeven dagen per week, het razendsnel activeren van een beschikbare hulpverlener of mantelzorger en de persoonlijke benadering. Bovendien komen alle meldingen centraal binnen.

Klik hier voor meer informatie over Zorg Totaal

camera toezicht spyke security
Serverruimte Spyke Security
© 2023 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: