Gebouwbeheer

Een goed onderhouden pand is het visitekaartje van ieder bedrijf. Voor alle gebruikers heeft het gebouw een functie en daarmee een bepaalde gebruikerswaarde. Om een gebouw verzorgd en up to date te houden, is regelmatig onderhoud nodig. Gebouwbeheer is echter een tijdrovende klus. Spyke Security neemt u met een grote verscheidenheid aan diensten, het beheren van uw gebouw uit handen.

Gebouwbeheer van Spyke Security omvat onder meer:

Technische storingsmeldingen
De servicecentrale van Spyke Security zorgt op afstand 24/7 dat technische storingen binnen uw bedrijf worden opgemerkt. Vervolgens sturen onze medewerkers snel en efficiënt de technische dienst aan.

Onderhoudsmanagement
Spyke Security beheert al uw onderhoudscontracten met intelligente software. Van het onderhoud aan uw groenstroken tot machines en installaties. Ook zien wij er nauwlettend op toe dat uw onderhoudspartijen zich houden aan de SLA (Service Level Agreements).

Beveiliging
Inbraak, brand, toegang of cyber security. Met gebouwbeheer beheert Spyke Security de beveiligingscontracten en verleent op afstand bijbehorende dienstverlening.

Toegangscontrole en parkeerbeheer
Spyke Security zorgt 24/7 op gebruiksvriendelijke wijze dat uw gebouw of parkeerplaats veilig toegankelijk blijft.

Rapportage op maat
Van iedere melding en eventuele ondernomen acties, ontvangt u een rapportage op maat. Zo houdt u het overzicht over uw gebouw en kunt u zich focussen op uw corebusiness.