Volg ons ook op:

Gebouwbeheer

Een goed onderhouden gebouw is het visitekaartje van ieder bedrijf. Voor alle gebruikers heeft het gebouw een functie en daarmee een bepaalde gebruikerswaarde. Om een gebouw verzorgd en up to date te houden, is professioneel gebouwbeheer strikt noodzakelijk.

Spyke Security neemt u met een grote verscheidenheid aan diensten dit gebouwbeheer grotendeels uit handen.

Gebouwbeheer van Spyke Security omvat onder meer:

Technische storingsmeldingen
De ServiceCentrale van Spyke Security zorgt op afstand 24/7 dat technische apparatuur wordt gemonitord en dat storingen worden opgemerkt. Vervolgens sturen onze medewerkers snel en efficiënt de technische dienst aan.

Beveiliging
Inbraak, brand, toegang of cyber risico's. Spyke Security kan het allemaal digitaal voor u verzorgen en monitoren. De sterkte IT-afdeling van Spyke Security heeft veel kennis op het gebied van Cyber Risico's en kan u niet alleen adviseren maar ook daadwerkelijk ondersteunen. 

Toegangscontrole en parkeerbeheer
Spyke Security zorgt 24/7 op gebruiksvriendelijke wijze dat uw gebouw of parkeerplaats veilig toegankelijk blijft.

Rapportage op maat
Van iedere melding en eventuele ondernomen acties, ontvangt u een rapportage op maat. Zo houdt u het overzicht over uw gebouw en kunt u zich focussen op uw corebusiness.

Wilt u het beheren van uw gebouw ook uit handen geven aan Spyke Security?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken! Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

service centralist spyke security
Serverruimte Spyke Security
serverruimte spyke security alkmaar
© 2022 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: