Volg ons ook op:

GPS track and trace van voertuigen en apparatuur

Weet u op dit moment waar uw machines, apparatuur of andere bedrijfseigendommen zich bevinden? Is het van belang dat u een waarschuwing krijgt wanneer bedrijfseigendommen van plek veranderen? Het kan zijn dat een collega iets heeft gebruikt en dat u het niet meer kunt vinden. Het is inefficiënt om het hele gebouw te moeten doorzoeken voor uw machine of apparaat.

Chips in machines en apparaten
Met de slimme oplossingen van Spyke Security is het mogelijk om machines en apparaten te voorzien van chips. Deze chips worden veelal geplaatst binnen ziekenhuizen, bouwplaatsen of verhuur- en leasemaatschappijen.

Voorkomen van schade of vernieling
Het is helaas natuurlijk ook mogelijk dat niet een medewerker aan de spullen heeft gezeten, maar dat er sprake is van diefstal. U bent erbij gebaat dat bijvoorbeeld uw voertuig of aanhanger snel wordt teruggevonden. De chip maakt het mogelijk dat hulpdiensten snel ter plaatse kunnen komen. Zo wordt eventuele schade of vernieling veelal voorkomen.

Waarschuwingsmelding
In de servicecentrale van Spyke Security wordt het overzicht 24/7 bewaakt door de centralisten. In het geval van diefstalgevoelige bedrijfseigendommen is het mogelijk om een waarschuwingsmelding te genereren. Deze geeft aan dat een eigendom zich buiten de geolocatie bevindt.

Wilt u schade of vernieling aan uw bedrijfseigendommen ook voorkomen door deze te voorzien van track & trace chips?

Onze specialisten informeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden. Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

service centralist spyke security
Serverruimte Spyke Security
serverruimte spyke security alkmaar
© 2022 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: