Nieuwsbrief ontvangen?

   Stuur mij de algemene brochure

   Volg ons ook op:

   Noodknopmeldingen

   Bent u winkelier en wilt u uzelf en uw medewerkers een stukje extra veiligheid bieden? Bent u zelfstandig ondernemer en is uw bedrijf gevestigd op een verlaten terrein? Werkt u bij een tankstation en moet u ’s avonds alleen het pand verlaten? Dit zijn risicomomenten.

   Voordat overvallers hun slag slaan, observeren zij u al geruime tijd. Daardoor kennen zij uw gewoonten. Spyke Security biedt u met diverse noodknopoplossingen beveiliging op afstand. Deze werken op basis van een vaste- of mobiele noodknop.

   Wanneer u een noodknopmelding doet, stuurt onze servicecentrale de desbetreffende beveiliger of eventuele hulpdienst aan. Als u gebruik maakt van een mobiele noodknop, dan kunnen wij met GPS uw locatie volgen en de hulpdiensten efficiënt naar u toe begeleiden.

   Indien u dit wenst, kunnen wij de noodknoppen zelfs voorzien van een microfoon. Wanneer u de noodknop indrukt, zijn onze centralisten in staat om live mee te luisteren. Zij rapporteren de bevindingen en geven deze door aan de beveiliging of hulpdiensten.

   Wilt u ook extra veiligheid tijdens risicomomenten met de noodknopoplossingen van Spyke Security?

   Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart te brengen! Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

   service centralist spyke security
   serverruimte spyke security alkmaar
   © 2022 Spyke Security. All rights reserved
   Deelnemer live view: