Noodknopmeldingen

Bent u winkelier en wilt u uzelf en uw medewerkers een stukje extra veiligheid bieden? Bent u zelfstandig ondernemer en is uw bedrijf gevestigd op een verlaten terrein? Werkt u bij een tankstation en moet u ’s avonds alleen het pand verlaten? Dit zijn risicomomenten.

Voordat overvallers hun slag slaan, observeren zij u al geruime tijd. Daardoor kennen zij uw gewoonten. Spyke Security biedt u met diverse noodknopoplossingen beveiliging op afstand. Deze werken op basis van een vaste- of mobiele noodknop.

Wanneer u een noodknopmelding doet, stuurt onze servicecentrale de desbetreffende beveiliger of eventuele hulpdienst aan. Als u gebruik maakt van een mobiele noodknop, dan kunnen wij met GPS uw locatie volgen en de hulpdiensten efficiënt naar u toe begeleiden.

Indien u dit wenst, kunnen wij de noodknoppen zelfs voorzien van een microfoon. Wanneer u de noodknop indrukt, zijn onze centralisten in staat om live mee te luisteren. Zij rapporteren de bevindingen en geven deze door aan de beveiliging of hulpdiensten.