Open- en sluitrondes

Jaarlijks worden in ons land zo’n 2.000 overvallen gepleegd. Supermarkten, kledingzaken, juweliers, horecaondernemingen en tankstations zijn het vaakst het doelwit. Omdat bij geldinstellingen zoals banken tegenwoordig weinig meer ‘te halen’ valt, hebben overvallers hun werkterrein verlegd naar minder zwaarbeveiligde bedrijven.

Daarom bent u er als ondernemer bij gebaat dat uw personeel het pand veilig in- en uit kan op momenten dat overvallers of mensen met slechte bedoelingen het op uw bedrijf hebben gemunt.

Cameracontrole op de omgeving
Het is verstandig om bij het openen en sluiten van een pand, de servicecentrale van Spyke Security mee te laten kijken met uw mensen. Met camera’s controleert de centralist de omgeving op de aanwezigheid van verdachte personen. Wanneer het sein veilig aan de medewerker is gegeven, kan die het pand openen of sluiten.

Nauwkeurig toezicht
De centralist van Spyke Security houdt tijdens het openen en sluiten de omgeving nauwkeurig in de gaten. Ontstaat er een onveilige situatie? De centralist van Spyke Security stuurt de hulpdiensten aan of spreekt met een luidspreker de verdachte persoon toe.