Volg ons ook op:

Spyke introduceert ‘Beveiligingsdienst Nieuwe Stijl’

Al geruime tijd zet Spyke Security beveiligers in bij haar klanten. De afgelopen twee jaar hebben wij daarbij een volledig nieuw concept ontwikkeld dat wij ‘Beveiliging Nieuwe Stijl’ noemen.

De beveiligers van Spyke doen namelijk meer dan het bewaken van uw veiligheid. Zij combineren hun bewakingstaken met gastheerschap en bedrijfsspecifieke taken. Wij noemen dat hospitality. Dat betekent in de praktijk bijvoorbeeld dat de bewaker uw bezoekers ontvangt en hen naar hun afspraak begeleidt. Daarnaast testen zij uw brand- en/of ontruimingssysteem en geven leiding aan een eventuele ontruiming. Binnen bepaalde ondernemingen bewaken zij de controle apparatuur die de temperatuur van koelcellen bewaakt of de uitval van machines. Bij overschrijdingen van de ingestelde waarden schakelen de beveiligers van Spyke de Storingsdiensten in en borgen het reparatieproces. Zo combineren onze beveiligers hun taken met die van conciërge, technisch beheerder en gastheer.

De beveiliger van Spyke Security is dus niet meer de man of vrouw van weleer die alleen de deur open en dicht doet en bagages controleert. Hij of zij kan de schakel worden die binnen uw bedrijf verscheidene processen en bedrijfsspecifieke risico’s controleert en borgt.

24/7 inzetbaar
De ‘Spyke Beveiliger Nieuwe Stijl’ bieden wij in diverse mogelijkheden aan. In principe is hij of zij 24/7 inzetbaar. Het behoort tevens tot de mogelijkheden om de bewaker slechts tijdens de avonden, weekenden of in noodsituaties in te zetten. Of als invaller indien een eigen medewerker uitvalt. Wij voeren het nieuwe concept nu reeds veelvuldig uit bij onder andere productiebedrijven en logistieke centra. Zet u op uw bedrijf ook camera’s in dan zult u ervaren dat de beveiligers ook zeer ervaren zijn op het gebied van het analyseren van camerabeelden.

Meer weten over de Beveiligingsdienst Nieuwe Stijl? Vraag een gesprek aan via onze contactpagina.

camera toezicht spyke security
Serverruimte Spyke Security
© 2023 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: