Volg ons ook op:

Cor Clement, Jaap Bijlsma, Piet Sleurink, Arie Donders

Spyke Security is als Cameratoezichtcentrale landelijk zeer bekend geworden. De innovatieve beveiligingsmethoden en dienstverlenende inslag resulteerden de laatste jaren in een jaarlijkse omzetgroei van ruim 25%.

Als innovatief bedrijf heeft Spyke Security het vizier op de toekomst gericht. Een toekomst waarin hoog innovatieve beveiligingstechniek wordt gecombineerd met goed opgeleide beveiligers.

De beveiligingsbehoeftes zijn echter breed en het is onmogelijk alle kennis daarvoor in eigen huis te ontwikkelen. De investeringen zouden te fors zijn en te lang duren. Daarnaast moeten die terug verdiend worden, wat een onafhankelijk advies in de weg kan staan.

Denkend vanuit de familiebedrijfsfilosofie waarin de klant centraal staat, en kijkend naar de succesvolle Nederlandse landbouw heeft Spyke Security ervoor gekozen om als kennispartner Cameratoezicht te gaan participeren in een moderne beveiligingscoöperatie. Deze coöperatie bundelt de kennis en kracht van vele (lokale) innovatieve bedrijven in Nederland en zorgt ervoor dat elke klant maar 1 aanspreekpunt heeft voor zijn of haar organisatie. Binnen de coöperatie wordt nu de kracht van een Particuliere Alarmcentrale (nr. 145) gekoppeld aan de kracht van  de Camera Toezichtcentrale van Spyke Security.

Op 14 mei 2018 tekenden Spyke Security en Nederlandse Veiligheidsdienst Groep de samenwerkingsovereenkomst.

Tijdens het Security Live Event  van 30 en 31 mei 2018 in Den Bosch zal de nieuwe coöperatie zich presenteren aan de veiligheidsbranche. De klanten van Spyke Security krijgen afzonderlijk een uitnodiging voor een nog te organiseren relatiedag.

Piet Sleurink (directeur Spyke Security) en Jaap Bijlsma (Nederlandse Veiligheidsdienst Groep) spreken hun vertrouwen uit in de nieuwe coöperatie.

Op een voorspoedige samenwerking

camera toezicht spyke security
Serverruimte Spyke Security
© 2023 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: