Beveiliging van bouwplaatsen

De bouwsector in Nederland lijdt elk jaar zo’n 120 miljoen euro schade door diefstal, vernieling en geweld op bouwlocaties. Er wordt 26.000 keer per jaar gestolen van een bouwplaats en in tweederde van de gevallen worden daarbij vernielingen aangebracht. Goede beveiliging voorkomt dit. Spyke Security biedt doeltreffende oplossingen voor de beveiliging van uw bouwplaats.

Indringers afschrikken

De beveiligingscamera’s op de bouwplaats zorgen er op de eerste plaats voor dat verdachte personen worden gesignaleerd en zo nodig worden aangesproken met behulp van luidsprekers. ‘Jij daar, met die blauwe broek en rood shirt!’ Indringers zo direct aanspreken, schrikt af. Dit voorkomt diefstal en/of vernielingen. Maar de beveiligingscamera’s worden ook gebruikt om managementinformatie te vergaren over wat zich allemaal afspeelt op de bouwplaats. Denk aan de levering van materialen en het op tijd signaleren van andere facilitaire zaken. Niet alleen overdag, maar ook in de nachtelijk uren.

Een veilig evenement

Een effectieve beveiliging van een evenement begint bij het zorgen voor een goed overzicht op het terrein. Camera-observatie is hiervoor dus de perfecte toepassing. In de mobiele toezichtcentrale van Spyke Security worden de beelden live uitgelezen. Op de locatie zelf dus. Bij aanwezigheid van een ADSL-verbinding is aansluiting op de ‘vaste’ toezichtcentrale van Spyke Security ook mogelijk.