Volg ons ook op:

Parkeeroplossingen

Parkeren is een noodzakelijke bezigheid. Daarom wilt u het uiteraard zo eenvoudig en vertrouwd mogelijk maken voor bezoekers. Spyke Security kan u daarbij 24/7 op afstand van dienst zijn. 

Spyke Security beheert de parkeerplaats(en) en parkeergarages van een diverse opdrachtgevers. In een aantal gevallen met inbegrip van de betaalautomaat. 

Storingen of klanten die niet (willen) begrijpen hoe het werkt kunnen lange wachtrijen veroorzaken. Dan is het belangrijk dat er snel en adequaat wordt gehandeld door de centralist van de videotoezichtcentrale van Spyke Security.

Met bijvoorbeeld een slagboom met intercom, ondersteund door camera’s met slimme software, bent u verzekerd van een veilige parkeerplaats. Het behoort ook tot de mogelijkheden om met toegangspasjes, kentekendetectie of badges te werken. Dit zijn uitstekende opties wanneer u wenst dat parkeren op uw terrein zonder fysieke aanmeldingen geschiedt.

Onze centralisten zijn 24/7 actief en nemen u alle zaken rondom de parkeerplaats(en) van bijvoorbeeld een pand, stadsdeel of gemeente uit handen.

Schoon, heel en veilig
Cameratoezicht van Spyke Security betekent meer dan alleen beveiliging. Uw parkeerplaats of parkeergarage moet immers ook schoon, heel en veilig zijn.  Naast het 24/7 cameratoezicht met slimme software, controleren wij alle camera’s meerdere keren per dag live. Camera’s kunnen immers defect gaan of het zicht ervan kan worden geblokkeerd. 

Tijdens de controle ronde bekijken we direct of alles nog schoon, heel en veilig is. Als dat niet het geval is nemen we de met u besproken maatregelen en rapporteren u dit.

 

schoon spyke security

Wilt u alle zaken rondom uw parkeerplaats(en) uit handen laten nemen?

Spyke Security gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw terrein tot in detail in kaart te brengen! Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

toegangscontrole spyke security
service centralist spyke security
toegangscontrole bewakingspaal spyke security
© 2022 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: