Volg ons ook op:

Persoons- en kentekendetectie

Spyke Security gebruikt intelligente camera’s die met slimme software personen en kentekens detecteren. Onze camera’s brengen de centralisten onmiddellijk en 24/7 op de hoogte van verdachte omstandigheden. Spyke Security is voorstander van het plaatsen van luidsprekersystemen zodat verdachte personen kunnen worden toegesproken. Dat voorkomt veel schade.

Hulpdiensten snel ingeschakeld
Wanneer een persoon zich op een plek bevindt waar die niet hoort te zijn, meldt de camera zich in de videotoezichtcentrale van Spyke Security. Hierdoor schakelen onze centralisten snel de hulpdiensten in en wordt de schade doorgaans beperkt.

Voorkomen van ongewenst bezoek
Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een parkeerplaats uit te rusten met kentekendetectie. Met deze oplossing is het onder andere mogelijk dat alleen geautoriseerde voertuigen de parkeerplaats kunnen betreden. Zo voortkomt u ongewenst bezoek.

Persoons- en kentekendetectie is interessant voor onder andere:

Wilt u ook gebruik maken van de intelligente camera’s van Spyke Security die met slimme software personen en kentekens detecteren?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken! Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

toegangscontrole spyke security
service centralist spyke security
toegangscontrole bewakingspaal spyke security
© 2022 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: