Volg ons ook op:

Toegangsverlening

Klantvriendelijke beveiliging is een 24-uurs uitdaging. Aangezien een persoonlijke beveiliger op locatie een kostbare aangelegenheid is, is toegangsverlening op afstand een kostenverlagend alternatief. Spyke Security heeft er al jaren ervaring mee bij grote organisaties en overheden. Feitelijk is er sprake van een digitale receptionist die alleen geld kost als hij/zij een bezoeker te woord staat.

Toegang bezoekers
De buitenschil van uw pand of bedrijfsterrein is de 1e schil waarin bezoek zich meldt. Door middel van hekwerken en/of slagbomen heeft de 1e selectie plaats. Eigen medewerkers/huurders zijn vaak geautoriseerd om binnen te komen. Overig bezoek dient zich aan te melden via de intercom. 

De centralist van Spyke Security staat de bezoeker te woord, vraagt om legitimatie en kijkt in het agendabeheersysteem of de bezoeker toegelaten mag worden. De centralist geeft aan uw medewerker door dat het bezoek is gearriveerd.

Zodra de bezoeker zich meldt bij de hoofdingang van het pand wordt deze ook daar binnengelaten en neemt plaats in de wachtruimte tot hij/zij wordt opgehaald door uw medewerker.

Intelligente en innovatieve oplossingen
Dankzij intelligente en innovatieve oplossingen beheren wij de toegang zo efficiënt mogelijk. Hierdoor zorgt Spyke Security voor een veilige werksfeer zonder in te leveren op de ‘open’ werkomgeving. Alle activiteiten en bijzonderheden met betrekking tot zowel de interne als externe toegangsverlening, rapporteren wij om u volledig inzicht te bieden.

U betaald vervolgens alleen de werkelijk gebruikte werktijd van de centralist naast een abonnementstarief.

Wilt u ook gebruik maken van de intelligente en innovatieve oplossingen van Spyke Security voor toegangsverlening?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart te brengen! Neem contact met ons op via: info@spykesecurity.nl of bel ons op nummer +31 (0)88 – 542 4080.

toegangscontrole spyke security
service centralist spyke security
toegangscontrole bewakingspaal spyke security
© 2022 Spyke Security. All rights reserved
Deelnemer live view: