Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018, staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van alles wat met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.

De beurs richt zich op een breed vakgebied. Hierbij valt te denken aan: afwezigheidregistratie, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties, parkeerbeheer, sluitwerken, terreinbeheer en uiteraard ook beveiliging.

Als marktleider op het gebied van cameratoezicht, en toegangbeheer is Spyke Security uiteraard met een stand aanwezig! Tijdens de beurs presenteert Spyke Security u een aantal nieuwe diensten waar u uw voordeel mee kunt doen. Komt u dan ook vooral naar onze stand B22 in Hal 1.

Naast een bruisende beursvloer vindt er met maar liefst 64 symposia een interessant kennisoverdrachtprogramma plaats. Bovendien strijden de diverse standhouders mee om de FGNoviteitenprijs 2018, welke door de jury op de beursvloer wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product of dienst uit de sector. Kortom: een evenement dat u niet mag missen!

Wij nodigen u van harte uit om ons op de Vakbeurs Facilitair te bezoeken!

Klik op de onderstaande button om uw gegevens in te voeren.

Klik hier en meld u gratis aanSpyke Security op Vakbeurs Facilitair

Locatie Vakbeurs Facilitair
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht