Cameratoezicht, inbraak- & brandbeveiliging en gebouwbeheer op afstand!

Vanuit de hypermoderne videotoezichtcentrale in Alkmaar biedt Spyke Security security en facilitaire diensten. Mensen, techniek en intelligente software zorgen voor een hoge mate van veiligheid. Sleutelwoorden zijn daarbij maatwerk en innovatie.

Naast camerasystemen koppelt Spyke Security o.a. brand- en inbraaksysteem en gebouwbeheersystemen aan de videotoezichtcentrale. Voor gebouwbeheerssystemen zijn de toepassingen; toegangscontrole, intercom, storingsmeldingen, parkeeroplossingen, ANPR oplossingen (automatische kentekenplaatherkenning) en GPS Track & Trace. Na de binnenkomst van meldingen voeren de centralisten van Spyke Security direct de met u overeengekomen afgesproken actie uit.

Gebouwbeheer

Een goed onderhouden gebouw is het visitekaartje van ieder bedrijf. Voor alle gebruikers heeft het gebouw een functie en daarmee een bepaalde gebruikerswaarde. Om een gebouw verzorgd en up to date te houden, is professioneel gebouwbeheer strikt noodzakelijk. Spyke Security neemt met een grote verscheidenheid aan diensten dit gebouwbeheer grotendeels uit handen.

Gebouwbeheer van Spyke Security omvat onder meer:

  • Cameratoezicht & Beveiliging
  • Storingsmeldingen & Noodknopmeldingen
  • Toegangscontrole
  • Parkeerbeheer
  • Nog te ondernemen acties

Intelligente software & rapportage op maat!


Spyke Security gebruikt intelligente camera’s die met slimme software personen detecteren en dankzij deze innovatieve oplossing beheren wij de toegang zo efficiënt mogelijk. Van iedere melding en eventuele ondernomen acties, ontvangt u een rapportage op maat. Zo houdt u het overzicht over de veiligheid van uw gebouw. Meer weten? Klik hier en neem contact op!

Veel gestelde vragen

1Hoe snel wordt er gereageerd op noodsituaties?
Vanuit de Spyke Security Service Centrale bewaken wij 24/7 gebouwen en terreinen. Een toezichtcentrale maakt snelle reactie op noodsituaties mogelijk, doordat alarmen onmiddellijk worden gedetecteerd en doorgestuurd naar relevante partijen voor interventie.
2Hoe wordt de veiligheid van ons gebouw verder geoptimaliseerd?
Met een toezichtcentrale kun je de veiligheidsparameters van het gebouw bewaken, zoals brandalarmsystemen, toegangscontrole en videobewaking, waardoor de algehele veiligheid wordt verbeterd.
3Zijn er extra voordelen met gebouwbeheer op afstand?
Een toezichtcentrale voor gebouwbeheer stelt je ook in staat om eventueel energieverbruik te monitoren en te reguleren, waardoor je de operationele kosten kunt verlagen door efficiënter energiegebruik.

Onze project organisatie regelt alles van camera-installatie tot koppeling aan onze toezichtcentrale!